Trei persoane au murit în urma unei avalanșe în nordul Italiei

  • 29 Decembrie 2019 09:55
Trei persoane au murit în urma unei avalanșe în nordul Italiei

Trei persoane de naționalitate germană - o femeie de 35 de ani și două fetițe, dintre care una în vârstă de șapte ani - au murit sâmbătă în urma unei avalanșe produse în Val Senales, o vale montană din regiunea italiană Alto Adige din nordul Italiei, au anunțat companiile mass-media din această țară, citate de AFP, preluat de Agerpres.

Cele trei victime schiau la jumătatea zilei pe pista Teufelsegg, situată la o altitudine de circa 2.400 de metri pe ghețarul din Val Senales, la frontiera italo-austriacă, în momentul în care au fost surprinse de o avalanșă.

Descoperite sub zăpadă de echipajele de intervenție, alcătuite din 70 de salvamontiști, schioarea de 35 de ani și fetița de șapte ani, aflate într-o stare de hipotermie avansată, nu au mai putut fi reanimate la fața locului.

Al doilea copil, a cărui vârstă nu a fost precizată, a fost transportat de urgență la un spital din orașul Trento într-o stare gravă, dar a murit sâmbătă după-amiază.

Alte două persoane care făceau parte din același grup de schiori au fost rănite în timpul avalanșei, însă viețile lor nu sunt în pericol, a precizat presa italiană. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:62 %
Vint:1,54 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău