Trei persoane au murit în urma inundațiilor din Slovacia

  • 30 Aprilie 2017 14:52
Trei persoane au murit în urma inundațiilor din Slovacia

Trei persoane au murit în timpul inundațiilor înregistrate în acest weekend în Slovacia, în timp ce în Republica Cehă și Polonia ploile abundente au inundat străzile și subsolurile caselor, informează Agerpres.

Un vehicul off-road în care se aflau doi bărbați s-a prăbușit într-un pârâu din satul Ochodnica, din nordul Slovaciei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, potrivit mass-media locale. Deși au reușit să iasă din mașină, cei doi pasageri au fost luați de curent. Unul dintre aceștia, de 41 de ani, a reușit să se agațe de un copac, însă celălalt, de 60 de ani, s-a înecat, corpul său fiind descoperit câteva ore mai târziu.

Aproximativ 30 de kilometri mai la sud, corpul unui bărbat de 56 de ani a fost scos vineri seara dintr-un rău din satul Hvozdnica, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției pentru agenția de presă TASR.

Un al treilea deces a fost raportat după ce un grup de excursioniști a plecat să facă la rafting pe răul Váh, ignorând avertizările de vreme nefavorabilă. Un bărbat de 45 de ani a căzut din barcă, fiind dus de curenți în aval.

Nivelul apelor s-a redus încet în toate zonele până la sfârșitul zilei de sâmbătă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău