Trei cluburi închise zilele trecute la București au fost depistate că nu respectă interdicția

  • 29 Ianuarie 2017 15:42
Trei cluburi închise zilele trecute la București au fost depistate că nu respectă interdicția

Trei cluburi închise zilele trecute de Poliția Locală a Sectorului 2 din București, deoarece funcționau ilegal, au fost depistate că nu respectă interdicția.

Poliția Locală și polițiști de la Criminalitatea Economică au făcut noaptea trecută mai multe controale și au sancționat cele trei localuri cu suma de 7.000 de lei și au dispus confiscarea veniturilor ilicite. Cele trei cluburi sunt El Grande Comandante, Queens și Tapo, potrivit unui comunicat de presă.

A fost verificată legalitatea a 22 de agenți economici. În urma controalelor s-a stabilit că alte patru cluburi închise anterior au intrat în legalitate. Este vorba de cluburile Fratelli, Șurubelnița, Maya și Biavati.

Echipele de control au constatat de asemenea că 15 cluburi, restaurante și săli de evenimente au respectat măsura suspendării activității, luată anterior. Controalele vor continua în perioada următoare în Sectorul 2 al Capitalei, locul unde se afla și Clubul Bamboo, care a ars în întregime într-un incendiu, acum o săptămână, scrie Rador.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău