Traficul rutier pe strada Tighina va fi suspendat

  • 18 Iulie 2019 17:31
Traficul rutier pe strada Tighina va fi suspendat

În perioada 19 – 23 iulie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Tighina, tronsonul cuprins între străzile București și Șciusev. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zonă, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău informează într-un comunicat de presă că troleibuzele de pe ruta numărul 9 vor circula de pe strada Tighina pe București, V. Alecsandri, A. Bernardazzi, Tighina, A. Mateevici, P. Halippa, str. I. Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe rutele numărul 125 și 191 vor circula de pe strada București pe V. Alecsandri, A. Bernardazzi, Tighina, A. Mateevici, P. Halippa, I. Inculeț și în continuare pe traseele stabilite. Cele de pe rutele numărul 178 și 192 vor fi redirecționate de pe strada Tighina pe București, V. Alecsandri, A. Mateevici și în continuare pe traseele stabilite.

Totodată, microbuzele de pe ruta numărul 190 vor circula de pe strada Tighina pe București, Ismail, A. Bernardazzi, Tighina, A. Mateevici, P. Halippa, I. Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău