Traficul rutier este restricționat pe unele străzi din Chișinău

  • 24 Martie 2021 15:51
Traficul rutier este restricționat pe unele străzi din Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că, în perioada 24 - 26 martie curent, va fi suspendat traficul rutier, pe str. Nicolae Dimo la intersecția cu str. Acad. Andrei Saharov. 

Măsura a fost luată în vederea executării lucrărilor de conectare și punere în funcțiune a apeductului nou construit de S.A. Apă - Canal Chișinău.

Astfel, pe durata desfășurării lucrărilor, va fi redirecționată circulația rutei de autobuz nr. 19 după cum urmează: de pe str. N. Dimo - str. Alecu Russo - str. Kiev - str. Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, în perioada 23 - 26 martie se suspendă traficul rutier pe str. Alexandru Hâjdeu la intersecția cu str. Alexandru Vlăhuță, în legătură cu executarea lucrărilor de conectare și punere în funcțiune a apeductului nou construit de S.A. Apă - Canal Chișinău.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată restricționarea parțială a traficului rutier sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău