Trafic suspendat timp de o lună în centrul capitalei. Troleibuzele 10 și 24 vor fi redirecționate

  • 25 Iulie 2019 17:30
Trafic suspendat timp de o lună în centrul capitalei. Troleibuzele 10 și 24 vor fi redirecționate

În perioada 26 iulie – 24 august, va fi suspendat traficul rutier pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, tronsonul cuprins între străzile Alexei Șciusev și Alexei Mateevici.

Măsura este luată în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, transmite IPN citând un comunicat de presă al Primăriei municipiului Chișinău.

Itinerarul rutei de troleibuz numărul 12 se scurtează până la strada 31 august 1989.

Troleibuzele de rutele numărul 10 și 24 vor fi redirecționate de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni pe strada București, Alexei Șciusev, Constantin Stere, Mihail Kogălniceanu, Serghei Lazo, Alexei Mateevici și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta numărul 11 vor circula de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni pe strada București, Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe ruta numărul 129 vor fi redirecționate de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni pe strada București, Serghei Lazo, Alexei Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele pe ruta numărul 188 vor fi redirecționate de pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni pe strada București, Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău