Trafic suspendat în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale

  • 14 Mai 2022 08:58
Trafic suspendat în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale

Traficul rutier va fi suspendat în acest week-end, 14-15 mai, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale. Circulația rutieră va fi restricționată între orele 09.00 și 22.00, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin, transmite IPN.

Primăria capitalei precizează că măsura a fost luată în legătură cu desfășurarea evenimentelor consacrate Zilei Europei. Transportul public care traversează zona Pieței Marii Adunări Naționale va fi redirecționat pe străzile adiacente.

În direcția sectorului Botanica, troleibuzele și autobuzele se vor deplasa pe itinerarul: bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, pe străzile Bănulescu Bodoni, 31 August 1989, A. Pușkin, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

În direcția sectorului Buiucani, troleibuzele se vor deplasa pe strada București, iar autobuzele vor avea itinerarul: bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, străzile A. Pușkin, Alexandru cel Bun, Bănulescu-Bodoni, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseele stabilite.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
-5,76
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:2,06 m/s
Fri
8
Sat
11
Sun
6
Mon
0
Tue
-0
Arhivă Radio Chișinău