Trafic rutier suspendat la mai multe intersecții din centrul Chișinăului

  • 16 Iunie 2023 15:25
Trafic rutier suspendat la mai multe intersecții din centrul Chișinăului

Traficul rutier la intersecțiile din str. 31 August 1989 – str. Alexandr Pușkin, str. Alexandru cel Bun – str. Alexandr Pușkin, str. Alexandru cel Bun – str. Mitropolit Gavriil Bănulescu – Bodoni va fi suspendat în perioada 23-26 iunie, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Chișinău, măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a străzilor 31 August 1989 și Alexandru cel Bun.

În context, pe perioada executării lucrărilor circulația transportului public va fi reorganizată. Troleibuzele de pe rutele nr. 2 și 36 vor circula de pe str. A. Pușkin pe str. București – str. A. Șciusev – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. Rutele nr. 7, 10, 12, 25, din sectorul Râșcani, se scurtează până la bd. Renașterii Naționale, intersecția cu str. Albișoara (Circ). Rutele nr. 16 și 32 se scurtează până la str. Romană.

Troleibuzul de pe ruta nr. 24 va merge în direcția cartierului Telecentru de pe str. Bogdan Voievod pe bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit, iar în direcția sectorului Ciocana – de pe str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. Traseul troleibuzelor de pe ruta nr. 28 va fi în direcția sectorului Botanica, de pe Calea Orheiului – pe str. Petricani și în continuare pe traseul stabilit, iar în direcția spre cartierul Poșta Veche, de pe str. București și în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele nr. 29 vor circula de pe str. Petricani – pe str. M. Viteazul și în continuare pe traseul stabilit, iar itinerarul rutei nr. 30 se prelungește până la Piața D. Cantemir.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău