Trafic rutier aglomerat la șapte puncte de trecere a frontierei

  • 09 Martie 2022 12:19
Trafic rutier aglomerat la șapte puncte de trecere a frontierei

Se atestă circulație aglomerată la șapte puncte de trecere a frontierei, potrivit datelor furnizate de Poliția de Frontieră la ora 12:00.

Astfel, se circulă dificil, pe sensul de ieșire din Republica Moldova la PTF Costești - Stânca (partea moldovenească, în jurul a 110 de mașini), PTF Lipcani-Rădăuți-Prut (partea moldovenească, în jurul a 40 de mașini), PTF Sculeni – Sculeni (partea moldovenească, în jurul a 80 de mașini), PTF Leușeni – Albița (partea moldovenească, în jurul a 50 de mașini), PTF Cahul – Oancea (partea moldovenească, circa 40 de mașini).

De asemenea, este trafic rutier îngreuunat, pe sensul de ontrare în Republica Moldova la PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe (partea ucraineană, circa 50 de mașini /150 de pietoni), PTF Otaci-Moghiliov-Podolsk (circa 40 de mașini). 

În contextul înregistrării unui număr sporit de persoane, Ministerul Afacerilor Interne, în parteneriat cu România, au creat un mecanism de gestionare a fluxului de refugiați și, anume, crearea coridoarelor umanitare de tranzit prin Romania spre UE și alte destinații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:4,63 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău