Trafic restricționat, timp de o lună, pe unele străzi din Capitală. Itinerar modificat al transportului public

  • 19 Mai 2019 17:20
Trafic restricționat, timp de o lună, pe unele străzi din Capitală. Itinerar modificat al transportului public

Traficul rutier pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, în perimetrul străzilor Constantin Tănase și Petru Rareș, 18, va fi restricționat începând cu ziua de luni, 20 mai, până pe 20 iunie.

Primăria capitalei menționează că măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice din zonă, transmite IPN.

În contextul restricționărilor de trafic, circulația rutei municipale de microbuz nr. 192 va fi modificată. Microbuzele de pe această rută se vor deplasa de pe strada Ierusalim pe bulevardul Grigore Vieru, strada Albișoara și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, începând cu data de 17 mai și până pe 17 iunie sunt planificate lucrări de reparație a rețelelor termice și pe strada Socoleni, 8 din sectorul Râșcani al capitalei. Traficul rutier pe strada Socoleni va fi suspendat parțial, tronsonul cuprins între străzile Iazului și stradela Studenților. Ca urmare, autobuzele nr. 26 și nr.28, precum și microbuzele nr. 162 și nr. 186 se vor deplasa de pe strada Doina pe strada Socoleni, strada Ceucari, Calea Orheiului, strada Studenților și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:26 %
Vint:12,86 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău