Trafic restricționat pe strada Alexandru cel Bun din capitală

  • 17 Mai 2022 12:02
Trafic restricționat pe strada Alexandru cel Bun din capitală

Traficul rutier pe strada Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Bănulescu-Bodoni și Maria Cebotari, va fi suspendat de astăzi și până pe 22 mai. De asemenea, circulația va fi sistată pe strada Maria Cebotari, în perimetrul străzilor Columna și Alexandru cel Bun, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău precizează că traficul va fi suspendat în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de schimbare a pilonilor din beton armat de către furnizorul de energie electrică.

Circulația transportului de pasageri va fi reorganizată pe durata lucrărilor. Itinerarul rutelor de microbuz nr. 103, 108, 171 și 174 se modifică după cum urmează: de pe strada Ismail pe strada Mitropolit Varlaam, Vasile Alecsandri, Ștefan cel Mare și Sfânt, Petru Movilă, Columna și în continuare pe traseele stabilite.

Totodată, în perioada 18-20 mai, va fi suspendat traficul rutier pe strada Arhanghelul Mihail, tronsonul cuprins între bulevardul Grigore Vieru și strada Petru Rareș, în legătură cu necesitatea executării în zonă a lucrărilor arheologice.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zonele respective.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău