Topul celor mai des FURATE lucruri din lume

  • 04 Septembrie 2015 12:40
Topul celor mai des FURATE lucruri din lume

Se pare că în lume există o preferință pentru furtul anumitor obiecte. Iată topul celor mai des furate lucruri din lume.

Cea mai furată carte este Biblia. În afară de faptul că Biblia este cea mai vândută carte din lume, ea se numără și printre preferințele persoanelor care obișnuiesc să fure.

De obicei, Bibliile dispar din camerele de hotel. Încălțămintea este cel mai furat obiect vestimentar. S-a dovedit că în 18% din cazurile de furt din magazine, obiectele însușite au fost pantofii. Cea mai furată mâncare din lume este cașcavalul. În fiecare an, 4% din cașcavalul așezat în rafturile magazinelor "se evaporă".

Cel mai furat aparat electronic este laptop-ul. De obicei, laptop-urile sunt furate din automobile. Printre preferințele hoților se numără și autoturismele.

Cel mai furat dintre acestea este modelul Accord produs de Honda în anul 1975. De atunci și până în 2015, acesta a fost cel mai furat model de mașină. Circa 60.000 de mașini Accord de la Honda au fost furate în întreaga lume, scrie RADOR.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău