TOP Forbes | Cei mai atractivi angajatori din lume

  • 11 Octombrie 2018 19:56
TOP Forbes | Cei mai atractivi angajatori din lume

Primele zece locuri sunt ocupate de companii multinaționale, de nume mari care activează la nivel mondial: Alphabet Inc., Google, Microsoft, IBM, Amazon, Apple și Walt Disney.

Angajatori care activează în industriile IT, Automotive, Finance, Banking, Telecom sau Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) se regăsesc printre cele mai puternice branduri nominalizate de participanții la studiu în topul companiile pentru care și-ar dori să lucreze. Potrivit clasamentului Forbes al celor mai atractivi angajatori din lume, pe prima poziție s-a situat holdingul american Alphabet Inc., care deține corporația Google, urmat de Microsoft, pe locul doi, iar pe poziția a treia s-a situat corporația Apple. Pe locul cinci, în topul al celor mai atractivi angajatori din lume se află Walt Disney și Amazon. Se precizează că raitingul este dominat de companiile americane.

Studiul dezvăluie percepțiile candidaților în raport cu angajatorii care activează în lume. Acesta sondează gradul de atractivitate al brandurilor de angajator, precum și așteptările pe care candidații le au de la aceștia.

Ediția actuală a revistei Forbes a celor mai doriți angajatori relevă o competiție strânsă dusă între branduri de renume de pe piața din SUA. Rusia s-a situat în acest clasament pe locul al 117-lea, cu Bursa de la Moscova, iar compania rusă Surgutneftegaz s-a situat pe poziția 167-a, în timp ce Corporația rusă United Aircraft Corporation cu sediul la Moscova, a ocupat poziția a 278-a, Compania aeriană Aeroflot (341) și Lukoil (450).

sursa: rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:4,63 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău