Top 7 filme motivaționale pentru dezvoltare personală (P)

  • 10 Iunie 2022 19:45
Top 7 filme motivaționale pentru dezvoltare personală (P)

De multe ori, pentru a face un singur pas înainte ai nevoie de un mic impuls pentru a putea face acea mișcare. Evident, deseori e greu să te motivezi singur pe tine, mai ales când resursele din interior sunt pe sfârșite. Dar uite că poți învăța din experiențele altora. Te poți inspira de la oamenii din jur, din cărți sau din filme. Mai mult decât atât, arta cinematografică are un farmec aparte de a oferi speranță.

Tocmai din acest motiv ne-am gândit să selectăm pentru tine o listă de 7 filme, printre care și două desene animate, pentru a-ți oferi acel push motivațional de care, poate, ai nevoie acum. 

  1.  Pay it forward (2000)

Un film despre speranță, profund și emoționat despre destinul uman. Un film revelație! 

  1. The Pursuit of Happiness (2006)

O istorie emoționantă despre căutarea fericirii și păstrarea speranței că totul va fi bine indiferent de orice se întâmplă în viață. 

  1. Hidden Figures (2016)

Povestea unei echipe de femei matematiciene afro-americane care au jucat un rol important în NASA în primii ani ai programului spațial al SUA.  

  1. The Theory Of Everything (2014)

„Theory of Everything” este o poveste despre credință, speranță și iubire. O poveste despre înfruntarea imposibilului uman!

  1. On the Basis of Sex (2018)

Un film despre înfruntarea stereotipurilor și inegalităților de gen. O istorie remarcabilă despre o femeie puternică și luptătoare! 

  1. Soul (2020)

„You are enough” acesta ar fi unul dintre mesajele desenului animat pentru tine. O producție animată emoționantă și inspirațională, care te va motiva să te bucuri de viață și de clipa pe care o trăiești. 

  1. Luca (2021)

„Luca” este despre gustul vieții. Despre ieșirile din zonele în care ne-am obișnuit să trăim și despre farmecul aventurilor care oferă culoare existenței! 

Și nu în ultimul rând, învață să fii bun cu tine, să-ți oferi timp, să fii răbdător și să investești în creșterea ta emoțională și profesională. Caută căi pentru a fi un pic mai bun decât ai fost ieri. Schimbă ceea ce-ți este cu putință și acceptă ceea ce nu. 

Iar dacă exact în acest moment cauți un job bun, să știi că sunt o mulțime de companii din Moldova, care îți pot oferi oportunitatea de angajare. Tot de ce ai nevoie este puțin curaj, dorință și un CV.

Pentru cei care sunt în căutarea unui Free CV Model și încă nu știu cum trebuie să fie un CV corect - cu impact, pe delucru.md a fost elaborat un instrument nou cu ajutorul căruia poți face un CV profesionist. Totul ce trebuie să faci e să te înregistrezi și să completezi câmpurile cu informațiile relevante. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
21,24
Câțiva nori
Umiditate:56 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău