Top 5 orașe de vizitat toamna în Europa

  • 11 Septembrie 2022 14:48
Top 5 orașe de vizitat toamna în Europa

În afara sezonului turistic, te poți bucura de cele mai bune hoteluri la cel mai bun preț, mai puține cozi pentru cele mai bune activități din Europa, mai multe locuri în restaurante, mai puține persoane în fotografiile tale. Pe scurt, toamna este cu siguranță cea mai bună perioadă a anului pentru a descoperi Europa, transmite traveleurope.ro.

Lugano, Elveția

Un oraș ca o revoltă de gusturi și culori, unde dorința de a sărbători începutul sezonului de toamnă în compania prietenilor, în fața unui pahar bun de vin și a produselor gastronomice locale gustoase este întotdeauna ispititoare.

Pula, Croația

Stațiunea Pula este dovadă vie că frumusețea Croației nu contenește să surprindă. Dacă deja ai vizitat capitala Croației, Zagrebul, acest oraș frumos, ideal pentru un citybreak în Europa, dar și o destinație perfectă pentru Crăciun, iubești Zadarul și apusul său frumos, consideri Nin una dintre cele mai romantice destinații și prețuieșți Dubrovnik-ul, orașul care a inspirat seria The Games of Thrones atunci vei prețui și mai mult stațiunea turistică Pula, bogată în istorie, și în special amfiteatrul ei roman, unul dintre cele mai bine păstrate din Europa.

Gdansk, Polonia

Gdansk este o destinație europeană perfectă pentru toamnă. Tot mai mulți călători sunt uimiți de frumusețea acestui oraș. Nu există niciun alt loc ca Gdansk, spun polonezii, un oraș plin de curaj, prospețime și libertate. 

Bordeaux, Franța

Ales drept cea mai frumoasă destinație din Europa, Bordeaux este un oraș care îți va lăsa amintiri vizuale de neuitat. Acest oraș care este acum una dintre destinațiile preferate ale călătorilor în căutarea autenticității îți va oferi un sejur excepțional în care istoria, gastronomia, căldura umană, zâmbetul locuitorilor dar și podgoriile din Saint-Emilion și plajele din Arcachon te vor face te îndrăgostești de Aquitania, una dintre cele mai frumoase regiuni din Franța.

Florența, Italia

Italia este destinația preferată pentru călătorii din întreaga lume, iar Florența este destinația preferată pentru călătorii care caută cele mai romantice destinații din Europa, cele mai bune evenimente culturale din Europa și cele mai frumoase muzee din Europa. Vino și descoperă în liniștea unei zile de toamnă Galeria Uffizi, Statuia lui David făcută de Michelangelo și Domul din Florența.

Bilbao, Spania

Robert Wotherwell, Yves Klein, Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat sunt cei mai mari artiști ai lumii iar operele lor te așteaptă toamna la Muzeul Guggenheim din Bilbao. Evită cozile lungi și camerele de muzeu aglomerate, în toamnă totul este mai liniștit în Bilbao. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău