Toni Kroos și-a anunțat retragerea de la naționala Germaniei

  • 02 Iulie 2021 16:58
Toni Kroos și-a anunțat retragerea de la naționala Germaniei

Toni Kroos, fotbalistul echipei Real Madrid, și-a anunțat vineri retragerea de la naționala Germaniei, cu care a fost campion mondial în anul 2014, transmite DPA, citat AGERPRES.

Kroos, care are 31 de ani, și-a anunțat decizia în podcastul pe care îl realizează împreună cu fratele său Felix, la câteva zile după ce Germania a fost eliminată în optimile de finală ale EURO 2020.

"Decizia este luată, este irevocabilă", a spus mijlocașul. "Este o decizie luată pentru familie și pentru mine, fiindcă pentru mine este un lucru bun să petrec mai mult timp alături de familie", a adăugat el.

Considerat unul dintre cei mai talentați mijlocași din generația sa, Kroos are 106 meciuri pentru selecționata Germaniei, ultimul fiind înfrângerea de marți (0-2) împotriva Angliei, pe Wembley. Mijlocașul a jucat la trei Cupe Mondiale și trei Campionate Europene.

Format la Bayern Munchen, Kroos a impresionat sub formă de împrumut la Bayer Leverkusen, apoi a revenit la gruparea bavareză, înainte de a semna în 2014 cu Real Madrid, cu care a câștigat de trei ori Liga Campionilor.

Directorul Federației germane de fotbal (DFB), Oliver Bierhoff, declarase miercuri că nu știe dacă veteranii Thomas Muller, Mats Hummels și Toni Kroos vor continua la echipa națională, după ce aceasta a fost învinsă de Anglia în optimile EURO 2020.

Germania este una din adversarele României în preliminariile CM 2022.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău