Toate centrele multifuncționale din Chișinău vor elibera acte de identitate în 24 de ore

  • 04 Ianuarie 2021 10:24
Toate centrele multifuncționale din Chișinău vor elibera acte de identitate în 24 de ore

Toate centrele multifuncționale din municipiul Chișinău vor presta, începând cu ziua de 4 ianuarie, servicii de eliberare în termen de 24 de ore a pașaportului cetățeanului Republicii Moldova, buletinului de identitate, precum și a fișei de însoțire la buletinul de identitate, transmite IPN.

Agenția Servicii Publice precizează că, tot din 4 ianuarie, în cadrul Centrului multifuncțional nr. 2 din strada Pușkin, 47, vor fi prestate mai multe servicii, printre care și eliberarea la data adresării a pașaportului cetățeanului Republicii Moldova, buletinului de identitate, precum și a fișei de însoțire la buletin. De asemenea, este vorba despre eliberarea în termene de 3 și 6 ore a adeverinței ce conține date din Registrul de stat al populației sau din fișierul manual de evidență a persoanelor.

Vor fi prestate și servicii prin intermediul oficiului mobil.

Începând cu data de 11 ianuarie, Centrul multifuncțional nr.2 va desfășura deservirea cetățenilor conform programului nou de muncă: de luni până sâmbătă, între orele 07.30 și 16.00.

Totodată, de pe 11 ianuarie, va fi sistată temporar activitatea Secției evidență a actelor de identitate a Centrului din strada Alexandru cel Bun, 56, municipiul Chișinău.

ASP atenționează că, din 12 ianuarie, documentele confecționate în baza cererilor depuse până la data de 9 ianuarie la SEAI Centru municipiului Chișinău vor fi înmânate în cadrul Centrului multifuncțional nr. 4, din strada Decebal, 6.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău