Toată România este sub cod galben de ninsori, polei și vânt puternic

  • 02 Decembrie 2016 18:43
Toată România este sub cod galben de ninsori, polei și vânt puternic

Toată România este sub cod galben de ninsori, polei și vânt puternic până mâine. Pentru zonele de munte din județele Buzău, Prahova, Brașov, Dâmbovița, Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș și Caraș-Severin meteorologii au instituit cod portocaliu de ninsoare și viscol până la ora 20:00, iar pentru județele Neamț și Suceava până la ora 22:00.

Pe Valea Prahovei, acolo unde mulți români își petrec minivacanța de 1 Decembrie, s-a așternut strat de zăpadă, iar la Predeal se poate schia deja. Drumul național 67C Rânca - Novaci a fost închis din cauza viscolului, a zăpezii și a vizibilității reduse.

Centrul Infotrafic al Poliției Române vă informează că a această oră în județul Giurgiu, pe Drumul Național 6 Mihăilești - Ghimpați traficul rutier se desfășoară cu dificultate, din cauza vântului puternic, dar și a ploii torențiale. Pe Autostrada 3 București - Ploiești traficul rutier se desfășoară cu dificultate, din cauza vântului puternic, dar și a lapoviței, care a dus la scăderea vizibilității sub 150 de metri. Se circulă cu dificultate și pe Drumul Național 1, între Predeal și Sinaia, din cauza numărului foarte mare de autovehicule, dar și din cauza zăpezii viscolite. Până la această oră au avut loc mai multe accidente pe Drumul Național 1, accidente ușoare, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare față de autoturismul din față. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău