Tinerii din R. Moldova sunt invitați să descopere Profesiile Viitorului

  • 19 Iunie 08:40
Tinerii din R. Moldova sunt invitați să descopere Profesiile Viitorului

La Chișinău va avea loc o nouă ediție a Forumului Profesiile Viitorului, la care absolvenții din Republica Moldova vor avea ocazia să facă cunoștință cu Programul Profesiile Viitorului și specialitățile care pot fi studiate: Animație, Game Design și Producție Multimedia.

Forumul Profesiile Viitorului va avea loc pe 20 iunie, ora 8:30, la Mediacor, str. Alexei Mateevici 60.

La forum vor fi participa studenții anului I și II de la Profesiile Viitorului, ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, Asociația COR și mai mulți experți și profesori din Animație, Game Design, Producție Multimedia, Robotică, IT sau Fashion.

În cadrul evenimentului, absolvenții vor avea ocazia să cunoască detalii despre oportunitățile de studiu, să participe la workshopuri practice și să afle tendințele care vor modela piața muncii în următorii ani.

Programul Profesiile Viitorului este dezvoltat de Asociația Companiilor de Creație COR și Mediacor, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, sub egida Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Culturii, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea Tehnică a Moldovei și Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:65 %
Vint:2,57 m/s
Mon
23
Tue
27
Wed
26
Thu
23
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău