Timp de un an, peste 10 mii de persoane au călătorit cu troleibuzul turistic din capitală

  • 01 August 2022 15:40
Timp de un an, peste 10 mii de persoane au călătorit cu troleibuzul turistic din capitală

Peste 10 mii de persoane au călătorit cu troleibuzul turistic în municipiul Chișinău. Excursiile au fost posibile în urma implementării proiectului municipal Troleibuzul turistic „Chișinău Sightseeing", care a fost inițiat acum un an, transmite MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, în această perioadă, au fost organizate peste 430 de curse și au fost achiziționate circa 4000 de bilete, cu un preț de 30 de lei.   

Timp de un an, au fost organizate diverse excursii tematice cu prilejul sărbătorilor de iarnă, sărbătorilor de Paști, Ziua Copiilor, Ziua Funcționarului Public, Medici celebri din Chișinău, Cupluri celebre din Chișinău și cu prilejul Festivalului „Te salut, Chișinău!" etc.

De excursii gratuite au beneficiat elevii din 35 de instituții de învățământ și copii din nouă centre de plasament. De asemenea, au fost organizate două curse speciale pentru misiunile diplomatice acreditate la Chișinău și pentru șase delegații din România și Ucraina.

În același timp, de călătorii cu troleibuzul turistic au beneficiat turiști străini din: Ucraina, România, Letonia, Estonia, Rusia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Germania, Franța, Italia, Turcia, Suedia, Republica Cuba, Argentina, SUA, Canada ș.a.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău