Timp de patru zile, în Chișinău se va desfășura un iarmaroc școlăresc. Unde va fi amplasat acesta și ce program de lucru va avea

  • 14 August 2020 09:14
Timp de patru zile, în Chișinău se va desfășura un iarmaroc școlăresc. Unde va fi amplasat acesta și ce program de lucru va avea

În perioada: 26-30 august.2020, în preajma CC „Zity Mall” din Calea Ieșilor, 8, se va desfășura un iarmaroc școlăresc, cu program zilnic de lucru: 10:00-20:00. O dispoziție în acest sens a fost semnată joi de primarul general, Ion Ceban.

Organizatorul târgului este un centru internațional de expoziții, care va asigura respectarea măsurilor privind controlul infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora să nu depășească cifra de 49 de persoane.

Totodată, în perioada: 25 august - 06 septembrie, vor fi organizate iarmaroace cu mărfuri  pentru școală în sectoarele municipiului Chișinău. Preturile vor stabili locurile pentru târgurile respective, programul de activitate, sortimentul de mărfuri, conform tematicii și vor elibera autorizații de funcționare agenților economici de profil.  

La rândul lor, titularii de autorizații vor asigura, în mod obligatoriu, condiții corespunzătoare pentru expunerea, protejarea și păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău