Timp de aproape o lună, în sectoarele Chișinăului vor fi organizate târguri de Crăciun

  • 12 Decembrie 2019 16:15
Timp de aproape o lună, în sectoarele Chișinăului vor fi organizate târguri de Crăciun

În perioada sărbătorilor de iarnă 2019-2020, în sectoarele capitalei vor fi organizate târguri de Crăciun, pentru ca cetățenii orașului să aibă posibilitatea de a sărbători și petrece timpul liber, atât în centrul capitalei, cât și mai aproape de locuințele lor.

În perioada: 19 decembrie 2019 – 14 ianuarie 2020, vizitatorii târgurilor de Crăciun se vor putea delecta cu spectacole și diverse programe cultural-artistice specifice sărbătorilor, organizate de preturi, precum și de o zonă gastronomică cu preparate calde de sezon: vin fiert, ceai, cafea, turtă dulce etc. Tot aici vor fi comercializate decorațiuni de sezon, suveniruri și alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă.

Târgurile de Crăciun organizate de preturi vor fi amplasate pe următoare adrese:

Sectorul Botanica – str. Teilor, 10, în preajma sediului Preturii;

Sectorul Buiucani: teritoriul C.I.E. „Moldexpo”, str. Ghioceilor 1; teritoriul adiacent CC „Zity Mall”, Calea Ieșilor, 8;

Sectorul Centru: str. Academiei, nr. 5 și nr, 7; str. Armenească, 55; str. Ismail, intersecție cu bd. D. Cantemir; parcarea C.C. „Grand Hall”; str. Grenoble, 165/4; str. Miorița, 11; str. N. Testemițanu, 23; str. Bulgară, 43.

Sectorul Ciocana: aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrân, în preajma Arborelui Solar.

Sectorul Râșcani: scuarul din str. Miron Costin; str. Bogdan Voievod, 1/1. 

E de menționat că Târgul de Crăciun din centrul Capitalei va fi inaugurat în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe data de 21 decembrie, ora 17:00.

În perioada curentă, preturile de sector vor stabili locațiile pentru comercializarea brazilor naturali și vor autoriza vânzarea acestora.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău