Termoelectrica S.A. face apel către administratorii de bloc să regleze temperatura agentului termic

  • 08 Noiembrie 2019 09:43
Termoelectrica S.A. face apel către administratorii de bloc să regleze temperatura agentului termic

Termoelectrica S.A. face apel către administratorii de bloc să regleze temperatura agentului termic. Solicitarea vine în contextul condițiilor meteorologice. Potrivit unui comunicat al instituției, Termoelectrica S.A cere gestionarilor fondului locativ și persoanele responsabile de sistemul ingineresc din bloc să regleze sau să sisteze la necesitate livrarea agentului termic pentru încălzire în timpul zilei și/sau a nopții.

"De la Sursă, energia termică este livrată la temperatura minimă admisibilă, însă debitul agentului termic necesită a fi reglat din subsolul blocului de către gestionar, pentru a asigura un confort termic consumatorului" a menționat directorul general Termoelectrica S.A.,Veaceslav ENI.

Termoelectrica S.A. furnizează energie termică pentru încălzire și apă caldă până la branșamentul blocului, fără întrerupere, tot anulîmprejur, însă gestionarea sistemului ingineresc din bloc intră în responsabilitatea gestionarului fondului locativ, conform Contractului de furnizare a energiei termice termice.

În Capitală a fost dat startul sezonului de încălzire la 15 octombrie. Prioritate la conectare au școlile, spitalele și instituțiile publice. Întreprinderea „Termoelectrica” asigură cu agent termic 4500 de clădiri, dintre care 2 900 sunt blocuri de locuințe.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău