Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”

  • 17 Septembrie 2020 10:25
Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Termoelectrica prelungește termenul de desfășurare a campaniei „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”, până pe 21 septembrie. În cadrul campaniei, toate blocurile locative care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică beneficiază gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru sezonul rece, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă, Termoelectrica menționează că regulile de participare sunt simple. Gestionarii care se mobilizează împreună cu locatarii și reușesc să achite integral consumul curent și datoriile la energia termică sunt îndemnați să expedieze o cerere către Termoelectrica, la adresa de e-mail: [email protected], în care să solicite efectuarea acestor lucrări.

Veaceslav Eni, director general al Termoelectrica precizează că astfel de campanii lansate de Termoelectrica ocupă un loc important în cadrul companiei. „Acțiunile pe care le desfășurăm se transformă deja în tradiție. Acest lucru este valabil și pentru campania „Achiți iarna fii răsplătit vara”, care ne ajută, an de an, să fim cât mai aproape de consumatorii noștri”, susține Veaceslav Eni.

Spălarea hidropneumatică și testarea la presiune a instalațiilor de termoficare din interiorul blocului sunt efectuate de către agenți economici licențiați în domeniu, iar cheltuielile sunt suportate de către locatarii blocurilor.

 


 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău