Termoelectrica lansează campania anuală: „Achiți iarna, fii răsplătit vara”

  • 27 Mai 2019 12:17
Termoelectrica lansează campania anuală: „Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Termoelectrica lansează de astăzi campania anuală „Achiți iarna, fii răsplătit vara”. În cadrul campaniei, blocurile conectate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică, fără datorii la consumul energiei termice și a apei calde, vor beneficia, gratuit, de lucrări de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru următoarea perioada de încălzire, transmite IPN.

Astfel, în perioada de desfășurare a campaniei, 1 iunie – 31 august, locatarii, care doresc să beneficieze de serviciile date, trebuie să aibă achitate integral toate facturile pentru consumul energiei termice și a apei calde. Înscrierea, pentru participare la campanie, se face prin depunerea unei cereri în formă liberă adresată Termoelectrica, la Centrul Comercial din str. T. Vladimirescu, 6, între 1 iunie – 31 august.

Directorul general Termoelectrica, Veaceslav Eni, susține că prin realizarea lucrărilor de spălare hidropneumatică și testare la presiune a sistemelor interne de încălzire din blocurile locative, instituția pe care o conduce contribuie la siguranța și confortul chișinăuienilor.

În cadrul ediției de anul trecut a campaniei au fost premiate peste 30 de blocuri locative.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău