Termoelectrica a inaugurat un centru comercial de deservire și relații cu consumatorii

  • 29 Ianuarie 2020 14:39
Termoelectrica a inaugurat un centru comercial de deservire și relații cu consumatorii

Termoelectrica SA a inaugurat astăzi Centrul Comercial de deservire și relații cu consumatorii, care dispune de un Ghișeu unic, unde mai multe servicii vor putea fi prestate de către același operator. Consumatorii vor putea solicita înregistrarea cererilor de conectare sau deconectare, încheierea sau modificarea contractelor de parteneriat privind conectarea la SACET, dar și eliberarea și coordonarea proiectelor și a documentației tehnice, transmite IPN.

Centrul Comercial este situat la parterul clădirii administrative din strada Tudor Vladimirescu, 6. Aici vor activa alte cinci ghișee unde vor putea fi deserviți clienții conform sectorului din care fac parte, beneficiind de o gamă vastă de servicii legate de consultații juridice, contractare, facturare etc.

Potrivit directorului general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, Centrul Comercial răspunde la multiple necesități ale consumatorilor, oferindu-le acces comod și rapid la întreaga gamă de servicii puse la dispoziție de către instituție. „Dezvoltarea platformelor de comunicare și interacțiune cu consumatorii dintotdeauna ne-a preocupat. Din acest motiv am decis și modernizarea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii, operativ, rapid și comod – fără timp pierdut și cozi la ghișee”, a spus Veaceslav Eni.

În cadrul Centrului Comercial al Termoelectrica vor activa circa 50 de angajați, cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, între orele 08.00 și 17.00, cu pauză de masă între orele 12.00-13.00.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău