Tenis | Turneul de la Roland Garros ar putea fi decalat cu câteva zile (ministerul francez al Sporturilor)

  • 06 Aprilie 2021 15:53
Tenis | Turneul de la Roland Garros ar putea fi decalat cu câteva zile (ministerul francez al Sporturilor)

Ministerul francez al Sporturilor a indicat marți că discută cu organizatorii turneului de tenis de la Roland Garros (23 mai - 6 iunie) în legătură cu o eventuală "decalare de câteva zile" și cu "modalitățile de primire a publicului", transmite AFP.

"Au loc discuții cu organizatorii mai ales în ce privește modalitățile de primire a publicului. Se discută despre o declare cu câteva zile", a anunțat ministerul.

La sfârșitul lui martie, Gilles Moretton, noul președinte al Federației franceze de tenis (FFT), a afirmat că lucrează la aproape toate scenariile, singurele pe care "nu îndrăznește" să le ia în calcul fiind extremele: desfășurarea cu tribunele pline și anularea.

"Deocamdată suntem în cursă, turneul este la data prevăzută (23 mai - 6 iunie). Dacă se anunță însă un lockdown general de două luni, vom fi nevoiți să luăm măsuri", a recunoscut Moretton. Cea mai rea măsură ar fi anularea turneului, dar "nu îndrăznesc să-mi imaginez asta", a adăugat președintele FFT, ales pe 13 februarie.

În 2020, turneul a fost amânat mai multe luni și s-a desfășurat la sfârșitul lui septembrie, organizatorii permițând 1.000 de spectatori pe zi. În această perioadă, sportul profesionist continuă în Franța, însă cu porțile închise.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău