Tenis: Rusoaicei Vera Zvonareva i-a fost refuzată intrarea în Polonia. Se află pe lista Varșoviei de persoane indezirabile

  • 23 Iulie 2023 16:55
Tenis: Rusoaicei Vera Zvonareva i-a fost refuzată intrarea în Polonia. Se află pe lista Varșoviei de persoane indezirabile

Jucătoarei ruse de tenis Vera Zvonareva i-a fost refuzată intrarea în Polonia, unde urma să participe la un turneu WTA, a anunțat sâmbătă Ministerul de Interne polonez, citat de AFP.

Pe 21 iulie, polițiștii de frontieră polonezi au făcut imposibilă intrarea jucătoarei ruse de tenis în Polonia", potrivit unui comunicat emis de minister. "Vera Zvonareva încerca să intre în țara noastră cu o viză acordată de Franța, printr-un zbor de la Belgrad", precizează textul.

Autoritățile poloneze au precizat că jucătoarea, care urma să participe la turneul de la Varșovia, înscris pe calendarul mondial WTA și care începe luni, a rămas blocată în zona de tranzit a aeroportului din Varșovia înainte de a lua un zbor spre Podgorica la ora locală 12:00.

Potrivit ministerului polonez, jucătoarea în vârstă de 38 de ani se află pe lista persoanelor "indezirabile" în Polonia.

"Polonia se opune ferm regimurilor Putin și Lukașenko, nepermițând intrarea în țara noastră a persoanelor care susțin operațiunile Rusiei și Belarusului", conchide comunicatul.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:5,14 m/s
Tue
18
Wed
14
Thu
15
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău