Tenis | Nick Kyrgios a câștigat turneul ATP de la Washington

  • 05 August 2019 08:15
Tenis | Nick Kyrgios a câștigat turneul ATP de la Washington

Tenismanul australian Nick Kyrgios a câștigat turneul ATP de la Washington, dotat cu premii totale în valoare de 1.895.290 de dolari, în finala căruia l-a învins duminică în două seturi, 7-6 (8/6), 7-6 (7/4), pe rusul Daniil Medvedev, scrie Agerpres.

Kyrgios, care în luna martie a câștigat turneul de la Acapulco (Mexic), după ce l-a învins în drumul către trofeu pe spaniolul Rafael Nadal, și-a trecut cu această ocazie în palmares al șaselea titlu ATP. El l-a învins pe Medvedev pentru a doua oară în tot atâtea confruntări, primul lor duel având loc în luna mai, la Roma.

Jucătorul australian, în vârstă de 24 ani, a reușit 18 ași pe parcursul jocului, pe care l-a încheiat fără nicio dublă greșeală. Kyrgios a trecut și peste durerile de spate, impunându-se după 94 de minute în fața lui Medvedev, care a ratat șansa de a cuceri al cincilea său titlu în circuitul profesionist.

Grație acestui succes, Nick Kyrgios face un salt de 25 de locuri în ierarhia ATP, ocupând poziția a 27-a începând de luni, în timp ce Daniil Medvedev urcă la rândul său pe locul 9, mai sus cu o poziție față de săptămâna trecută. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:60 %
Vint:7,72 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău