TENIS | Cu cine va juca Simona Halep în primul meci la turneul de la Sydney

  • 05 Ianuarie 2019 16:20
TENIS | Cu cine va juca Simona Halep în primul meci la turneul de la Sydney

Simona Halep, locul I WTA, va începe prima ei competiție de anul acesta, turneul de la Sydney, cu un meci în turul al doilea fie împotriva jucătoarei de tenis din Australia Ashleigh Barty, locul 15 WTA, fie contra letonei Jelena Ostapenko, locul 22 WTA.

În noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Sydney, la care Simona Halep e cap de serie numărul 1. Românca va juca direct în turul al doilea, fie împotriva jucătoarei de tenis din Australia Ashleigh Barty, locul 15 WTA, fie contra letonei Jelena Ostapenko, locul 22 WTA.

Dacă va ajunge în finala competiției, românca ar putea-o întâlni din nou pe jucătoarea de tenis din Germania Angelique Kerber, locul 2 WTA.

Simona Halep conduce cu 6-4 la meciurile directe cu Angelique Kerber și a câștigat anul trecut ambele partide împotriva jucătoarei din Germania, respectiv semifinala de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam câștigat de româncă, și sferturile de finală de la Roland Garros.

Turneul de la Sydney are loc în perioada 6-12 ianuarie și e dotat cu premii în valoare totală de 527.880 de dolari, menționează MEDIAFAX.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:57 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău