Teatrul Nottara în premieră la Chișinău

  • 06 Aprilie 2016 15:40
Teatrul Nottara în premieră la Chișinău

Începând de marți, 5 aprilie, seara, până joi 7 aprilie, pe scena Teatrului „Ginta Latină” din Chișinău, vor fi jucate spectacole ale renumitului Teatru Nottara din București.

Publicul va avea ocazia să-i vadă pe scenă pe renumiți actori din România precum  Alexandru Repan, Mircea Andreescu, Andi Vasluianu, Cristina Florea, Dan Bordeianu și alții.

Timp de trei zile Teatrul de Revistă ”Ginta Latină” va fi gazdă pentru trei spectacole ale teatrului  Nottara din București, ”Un pic prea intim” de Rajiv Joseph, în regia lui Cristi Juncu, ”Vizitatorul” de Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Claudiu Goga și ”Funcționarul Destinului”de Horia Gârbea, în regia Ancăi Maria Colțeanu.

”Îi aștept pe oameni să vină la spectacolele noastre, care sunt foarte frumoase. Funcționarul Destinului este un spectacol despre cuplu, care filerizează legăturile dintre soți, legăturile care știm că uneori sunt forțate. Teatrul însă dă soluții, este o oglindă a noastră ”, a mărturisit Dani Popescu, actor în spectacolul Funcționarul Destinului.

Spectacolul ”Vizitatorul”se joacă pe scenele din România de mai bine de 10 ani, dar și în Germania, Austria.

”Personajele principale, sunt jucate de actori mai în vârstă. Este vorba despre personajul binecunoscutului Freud și Vizitatorul, care poate fi oricine, și Dumnezeu. Acțiunea se petrece în timpul ocupației Vienei de către hitleriști. Se știe că Freud a avut de suferit de pe urma atitudinii sale  față de nazism”, a declarat Mircea Andreescu.

Directorul Teatrului Nottara, Marinela Țepuș despre spectacolul ”Un pic prea intim”:

”Este o comedie de largă respirație, cu un decor foarte frumos. Unul dintre personaje, lasă însărcinată cam vreo 3-4 fete în același timp și se tot întreabă cum de s-a putut întâmpla așa ceva, una dintre fete fiind chiar iubita celui mai bun prieten al său.”

Teatru Nottara de la București se află pentru prima dată la Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,54 m/s
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Fri
23
Arhivă Radio Chișinău