Teatrul Național ”Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul "Peppi Ciorap Lung"

  • 31 Decembrie 2018 15:28
Teatrul Național ”Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul

Spectacolul ”Peppi Ciorap Lung” de scriitoarea suedeză Astrid Lindgren în regia lui Petru Hadârcă va avea loc miercuri, 2 ianuarie, la orele 12.00 și 15.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, ”Peppi Ciorap Lung” este un musical ce aduce în scenă istorii haioase și doldora de înțelesuri, mișcare, dans și melodii de neuitat - năstrușnica Peppi nu se lasă bătută cu una, cu două, face doar ce-i tună prin cap. După o întâlnire cu eroina principală, până și hoții se lasă de meserie.

Joi, 3 ianuarie, la ora 18.00, Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” va găzdui spectacolul Tanti Ludmila Show, basm de iarnă.

Vineri, la 10.30, Teatrul Dramatic Rus de Stat  ”A. P. Cehov” își așteaptă publicul la spectacolul ”38 de papagali” de G. Oster, iar la 18.30 – la spectacolul ”Timp de dragoste și ură” după piesa ”Ghetto” de J. Sobol.

În aceeași zi, la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai ”Eminescu” va avea loc spectacolul ”Pomul vieții” de Dumitru Matcovschi și la 18.30, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” – spectacolul ”Spărgătorul de nuci”, balet în două acte de P. I. Ceaikovski, iar la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” - un concert de Crăciun cu Ansamblul Udo Karl Otto Meyer.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău