Teatrul Național de Operă și Balet are o nouă sală de spectacole

  • 04 Iulie 2013 14:40
Teatrul Național de Operă și Balet are o nouă sală de spectacole

Teatrul Național de Operă și Balet are, începând de astăzi, o nouă sală de spectacole.

 Este vorba despre un spațiu destinat celor mai mici dintre spectatori, în care vor avea loc reprezentații cu marionete, spațiu care a fost inaugurat, în mod simbolic, chiar de Ziua internațională a Copiilor.

Timp de aproape o oră, circa 50 de copii au urmărit primul spectacol al trupei de păpușari ai Teatrului Național de Operă și Balet, cu sufletul la gură, implicându-se total în show. Finalul spectacolului i-a găsit entuziasmați nu doar de prestația artiștilor, ci și de mulțimea darurilor care îi așteptau la ieșirea din sală.

Valeriu Josan , artistul păpușar care a mânuit marionetele în spectacolul de deschidere a noi săli, a fost și el foarte emoționat.

Inaugurarea noii săli a prilejuit bucurie și conducerii TNOB, directoarea teatrului, Valeria șeican, fiind convinsă că inițiativa deschiderii unei scene dedicate copiilor se va dovedi una de mare succes pentru instituție.

Sala de spectacole cu marionete, cu o capacitate de 50 de locuri, își va intra în rol de la data de 1 septembrie, odată cu deschiderea noii stagiuni, iar prețul unui bilet la spectacol va fi de 50 de lei. Conducerea TNOB intenționează să formeze aici o trupă care să prezinte spectacole de operă, având păpuși ca personaje, doar trei asemenea teatre existând în acest moment în lume.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
21,07
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:6,69 m/s
Sat
12
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău