Taxatorii au revenit la muncă în trasportul public din capitală cu halat, mască, mănuși și ochelari

  • 04 Mai 2020 17:05
Taxatorii au revenit la muncă în trasportul public din capitală cu halat, mască, mănuși și ochelari

Circulația transportului public în capitală a fost reluată în regim obișnuit, taxatorii au revenit la muncă. Atât ei, cât și șoferii poartă halat, mască, mănuși, ochelari, iar în interiorul unităților de trasnport sunt amplasate recipiente cu dezinfectant, transmite IPN.

Lilian Copaci, șef interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, a declarat la ședința operativă de la Primărie că, după fiecare cursă, troleibuzele și autobuzele sunt dezinfectate. Astăzi la linie au ieșit 321 de troleibuze și 104 autobuze.

Având în vedere menținerea pericolului de contaminare cu noul tip de coronavirus, capacitatea de îmbarcare a unităților de transport este de 35 de persoane pentru troleibuzele și autobuzele obișnuite, iar pentru cele articulate – 50 de persoane.

Primăria capitalei reamintește că începând de luni, 4 mai, în mijloacele de transport în comun din municipiu devine obligatorie acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv măști improvizate sau alte materiale de protecție de unică folosință sau reutilizabile (fulare, eșarfe sau alte articole vestimentare).

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău