Târgul Universităților din România, la Chișinău

  • 11 Iulie 2013 13:45
Târgul Universităților din România, la Chișinău

Tinerii din Republica Moldova care doresc să-și continue studiile peste Prut vor putea să afle detalii și informații despre ofertele insituțiilor de învățământ la Târgul Universităților din România.

Evenimentul va începe vineri, 12 iulie, și se va desfășura pe Aleea Clasicilor din Parcul central din Chișinău. 

Timp de trei zile, voluntari și lideri ai Asociaților studenților basarabeni din România  vor aștepta, la standurile instalate în Parcul Central din Chișinău, începând cu ora 10 și până la ora 20.00, toți doritorii să-și continue studiile în liceele și universitățile de peste Prut. Ei vor oferi pliante cu ofertele instituțiilor de învățământ din 14 centre universitare din Româna.

Totodată, absolvenții moldoveni vor afla detalii privind documentele necesare, locațiile și datele exacte când se vor depune dosarele pentru înmatriculare.

Liderul Studenților Basarabeni din Ploiești, Iacob Cerlat,  explică de ce este nevoie de organizarea unui târg al Universităților din România.

Targul Universităților din România este oganizat de Federația Asociațiilor de Basarabeni din România pentru a doua oară.

Guvernul României oferă în acest an - 5 mii 500 de burse pentru tinerii din Republica Moldova, cu 500 mai multe decât anul trecut.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău