Târgul Gaudeamus își așteaptă vizitatorii la Craiova

  • 28 Februarie 2018 10:24
Târgul Gaudeamus își așteaptă vizitatorii la Craiova

Târgul de carte Gaudeamus se deschide, astăzi, la Craiova. Evenimentul, organizat de Radio România și de postul regional Oltenia Craiova, va fi deschis până duminică în foaierul Teatrului Național Marin Sorescu.

Mii de volume, reduceri de prețuri și peste 50 de evenimente culturale sunt câteva din ofertele Târgului Gaudeamus Craiova.

„Cartea rămâne acea oază în care poți să fii cu tine însuți și cum spunea cutare filozof, nu contează cine, putem gândi asta și noi, într-un răgaz din iureșul acesta în care trăim. Cărțile sunt scrisori mai groase scrise către prieteni sau altfel spus, cartea este modul de a vorbi cu departele tău”, spune conferențiarul universitar doctor Gabriel Coșoveanu, care este și președintele de onoare al târgului din acest an.

Campania de donație de cărți intitulată „Cărțile se întorc acasă” și „Invitați de nota 10 – Olimpicii României” sunt două dintre proiectele care continuă la Târgul Gaudeamus Craiova, eveniment organizat de Radio România prin echipa Gaudeamus și Radio Oltenia Craiova.

Iubitorii de lectură sunt așteptați să viziteze Târgul Gaudeamus Craiova de azi până sâmbătă între orele 10-18, iar duminică între orele 10-14.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău