Târgul de Cariere revine la Chișinău

  • 08 Noiembrie 2021 11:13
Târgul de Cariere revine la Chișinău Facebook.com/ Târgul de Cariere Moldova

După o serie de evenimente de recrutare și employer branding organizate în România, Târgul de Cariere ajunge la Chișinău în perioada 12-13 noiembrie 2021. În cele două zile, de la 10:00 la 17:00, recrutorii abia așteaptă să vă întâlnească personal, la Palatul Național Nicolae Sulac. 

Potrivit unui comunicat, anul acesta organizatorii au optat pentru realizarea unei ediții în format hibrid, din dorința de a oferi vizitatorilor o experiență veritabilă, completă, pentru parcursul lor profesional. În aceste vremuri dominate de cele două curente, offline și online, Târgul de Cariere propune cu încredere o întâlnire mixtă, cu potențial atât pentru angajatori, cât și pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, capabilă să răspundă nevoii de atingere a obiectivelor participanților.  Aliniindu-se tendințelor internaționale actuale în domeniu, organizatorii au optat pentru o combinație care să contribuie cu informații prețioase din piața muncii, convinși fiind că ea nu poate decât să optimizeze vizibilitatea companiilor și să atragă mai mulți candidați.

Specialiști de la Michelin, Kaufland, Linella, Moldindconbank, Wizz Air sau de la alte companii de top vin la Târgul de Cariere Chișinău cu provocări profesionale pentru toate vârstele și nivelurile de experiență și sunt nerăbdători să-și facă cunoscute realizările de până acum, dar și proiectele de dezvoltare.

La Târgul de Cariere Chișinău sunt prezente sectoare de activitate ca automotive, automatizări, inginerie, programare, consultanță, financiar-bancar, administrare date, contabilitate, calcul salarial, resurse umane, comerț, vânzări și transporturi aeriene, așa că nu ezita să vii și să le descoperi în profunzime. Joburi precum inginer automatist, inginer proces, inginer calitate, inginer mecanic, inginer tehnic, administrator sală de comerț, recepționer mărfuri, bucătar, șef contabil, analist financiar, ofițer bancar, manager relații clienți, cabin crew, operator de interviuri, specialist servicii, vânzător, casier, operator, șef de echipă, supervizor, manager și asistent manager, dar și internship-uri pentru cei pasionați de IT, sunt pregătite să-și găsească jumătatea printre candidați cu competențe diverse.

În paralel, platforma Hai joburi există! va integra atât evenimente online cu emisiuni moderate și difuzate din studioul Târgul de Cariere, cât și oportunități profesionale disponibile în diverse orașe, cu posibilitate de aplicare online până în 29 noiembrie. Puterea tehnologiei va facilita accesul participanților la prezentări ale companiilor aflate în proces de recrutare; listarea locurilor de muncă disponibile; discuții cu experți în diverse domenii profesionale; discuții directe pe chat cu recrutorii activi; suport virtual din partea organizatorului; aplicare rapidă la joburi.

Accesul în Palatul Național Nicolae Sulac va fi organizat respectând normele de siguranță în vigoare. Intrarea la Târgul de Cariere va fi condiționată de existența și prezentarea certificatului de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare sau unui test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore sau a unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore, dar se acceptă și prezentarea actului care dovedește trecerea prin boală, respectiv confirmă prezența anticorpilor în organism, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației. Se va monitoriza atât numărul intrărilor și ieșirilor de la eveniment, cât și temperatura participanților la intrare. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pe toată durata petrecută în spațiul evenimentului. Totodată, participanții sunt rugați să respecte distanța socială de minim doi metri în interiorul sălii evenimentului. Organizatorii vin și în întâmpinarea nevoilor persoanelor care nu au în posesie asemenea acte. Toate locurile de muncă comunicate de companiile participante vor fi afișate pe afișul de la intrare cu instrucțiuni de aplicare online.

Târgul de Cariere a împlinit anul acesta 15 ani de activitate și este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din Republica Moldova și România, reunind angajatorii și candidații și facilitând interacțiunea față în față între aceștia, de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a demonstrat că fiecare ediție este un moment oportun pentru o schimbare în bine, devenind, astfel, cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă cu un rol esențial în formarea pozitivă a pieței muncii. Târgul de Cariere contribuie constant la dezvoltarea de competențe, descoperirea talentelor și a șanselor de angajare pentru acestea. Hai să ne cunoaștem! Variante există.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău