Târgul de Cariere Chișinău-2021 s-a desfășurat online

  • 02 Aprilie 2021 15:01
Târgul de Cariere Chișinău-2021 s-a desfășurat online

Târgul de Cariere Chișinău-2021, desfășurat în zilele de 1-2 aprilie, în regim online, în contextul situației pandemice cauzată de COVID-19, a întrunit cele mai active companii cu noi variante în carieră. Agenda acțiunii a inclus prezentări de locuri de muncă, sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinare, sesiuni de dezvoltare profesională, discuții cu experți, interacțiuni directe între participanți și reprezentanții companiilor, precum și interviuri de angajare, transmite MOLDPRES.

Startul ediției de primăvară l-a dat Târgul de Cariere Iași în zilele de 18 și 19 martie. Rând pe rând, în fiecare săptămână, urmează evenimentele dedicate comunităților din localitățile și împrejurimile orașelor Cluj, Chișinău, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Oradea. Pentru fiecare dintre cele șapte evenimente, Târgul de Cariere implementează diferite concepte de comunicare și acțiuni menite să atragă cât mai mulți participanți din domenii cât mai diverse, potrivit sursei citate.

Chiar dacă în condițiile pandemice evenimentele cu mii de oameni nu au loc fizic, Târgul de Cariere a reușit să-i redirecționeze pe cei dornici de dezvoltare profesională sau în căutarea unui loc de muncă către mediul online, prin multe variante personalizate, concentrate pe orașele unde a construit comunități în cei 15 ani de activitate. La fiecare eveniment online participă între 3500 și 15 mii de persoane, însumând 60 de mii de vizitatori pe ediție, toți având CV-ul pregătit pentru aplicare la pozițiile disponibile pe targuldecariere.ro, susțin organizatorii evenimentului.

Noutatea acestei ediții este adusă de o serie de variante ale comunicării eficientizate și adaptate pe nevoile angajatorilor pentru obținerea rezultatelor așteptate. Totodată, companiile participante la Târgul de Cariere vor fi promovate către audiența potrivită criteriilor de angajare, în toate orașele în care oferă locuri de muncă.

„Domeniile în care se oferă locuri de muncă sunt diverse, de la retail, resurse umane, marketing, inginerie, consultanță sau IT și până la automotive, contabilitate, financiar și construcții, posturile disponibile și numărul acestora fiind diferite de la un oraș la altul. În plus, ediția de primăvară include joburi part-time și internship-uri”, indică targuldecariere.ro.

Târgul de Cariere este considerat de specialiști cea mai complexă rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova și a împlinit în acest an 15 ani de activitate. Din 2006, de la primul eveniment și până în prezent, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită soluție de recrutare selectivă și a avut un rol esențial în formarea  pieței muncii, contribuind la dezvoltarea de competențe, descoperirea de talente și a șanselor de angajare pentru acestea.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău