”Târgul cadourilor de Crăciun”, la cea de-a XX-a ediție

  • 23 Decembrie 2013 14:51
”Târgul cadourilor de Crăciun”, la cea de-a XX-a ediție

Cea de-a XX-a ediție a ”Târgului cadourilor de Crăciun” a fost lansată, luni, 23 decembrie, la Centrul Internațional de Expoziții ”Moldexpo”.

La standuri,  în jur de 150 de companii din Republica Moldova, Muntenegru, România și Ucraina prezintă o gamă largă cu produse specifice sărbătorilor de iarnă cum ar fi costume de carnaval, cadouri și suvenire, produse handmade, haine, brazi, naturali și artificiali dar și produse alimentare. 

Ediția de anul acesta a expoziției de Crăciun cu genericul ”9 zile de târg, 9 zile de poveste” este dedicată în mod special copiilor. Organizatorii au inclus un amplu program artistic dedicat celor mici printre care spectacole de teatru și înscenarea unor povești, proiecții de filme, jocuri și concursuri. Nu lipsesc din program actorii principali ai sărbătorilor de iarnă, Moș Crăciun și Fulguța.

Cei care vin la expoziție au ocazia să procure produse la prețuri cu până la 20 la sută mai mici decât în magazine. Un cadou deosebit de Crăciun poate fi o carte este de părere Tatiana Cioconari de la Centrul  Educațional.

Printre alte produse la mare căutare la expoziție sunt pijamalele, jucăriile, căciulițe, fularele, cerceii și produsele handmade.

Expoziția Cadourilor de Crăciun va fi deschisă până pe 29 decembrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,63 m/s
Sun
13
Mon
10
Tue
10
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău