Sute de ruși s-au tatuat pentru a primi pizza gratuită toată viața

  • 10 Septembrie 2018 14:50
Sute de ruși s-au tatuat pentru a primi pizza gratuită toată viața

Un tatuaj. 100 de ani. 10.000 de pizze gratuite. Așa sună anunțul cu care o pizzerie încearcă să se promoveze în Rusia, scrie Digi24.ro.

Potrivit sursei citate, campania numită „Domino's Forever” a avut loc săptămâna trecută în Rusia și le oferea celor care își făceau un tatuaj cu logo-ul Domino's într-o zonă vizibilă pizza gratuită toată viața. 

Anunțul a fost făcut pe Facebook și internauții erau informați că vor primi un maximum de 100 de pizza pe an timp de un secol, iar numărul total al pizzelor nu trebuie să fie mai mare de 10.000. 

După ce pagina de Facebook a pizzeriei a fost inundată cu mesaje și fotografii cu tatuajele, organizatorii campaniei au adăugat reguli stricte legate de locul tatuajului, care trebuia să fie foarte vizibil și trebuia să aibă o lungime de cel puțin 2 centimetri.

Cu toate astea, rușii nu au fost descurajați și pozele cu tatuaje continuau să curgă, astfel încât lanțul de pizzerii a anunțat că doar primii 350 de oameni care postează o fotografie cu tatuajul lor pe rețelele de socializare beneficiază de promoție.

Sursa: Digi24.ro

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:3,09 m/s
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Mon
8
Arhivă Radio Chișinău