SURSE: Negocieri PLDM-PD, fără PL

  • 23 Ianuarie 2015 14:16
SURSE: Negocieri PLDM-PD, fără PL

Astăzi continuă consultările în partide, după ce ieri Parlamentul a amânat pentru a doua oară alegerea conducerii Legislativului.

Surse din cadrul negocierilor, au declarat pentru Radio Chișinău  că reprezentanții PD și PLDM urmează să se întrunească în dimineața zilei de astăzi într-o nouă rundă de discuții. Consultările vor avea loc fără participarea PL și PCRM, și vor viza stabilirea candidaturilor la funcțiile de președinte și vicepreședinți ai Parlamentului, au precizat sursele respective.

Aceleași surse ne-au comunicat că, tot astăzi, urmează să aibă loc ședința Consiliului Republican al PLDM, în cadrul căreia partidul urmează să decidă dacă va accepta sau nu formarea unui Guvern minoritar PLDM-PD, cu susținerea comuniștilor.

Pe de altă parte, vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu, a declarat pentru Radio Chișinău că deja de două zile nu au mai avut loc consultări în format trilateral,  PLDM-PD-PL,  ceea ce în opinia sa, ar confirma faptul că liberal-democrații și democrații au decis deja formarea unei alianțe cu comuniștii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:2,57 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău