Substanțe explozibile, depistate din nou în unul dintre studiourile „Moldova-Film” (Agora.md)

  • 08 Iulie 2019 12:20
Substanțe explozibile, depistate din nou în unul dintre studiourile „Moldova-Film” (Agora.md)

În incinta unui studiou „Moldova-Film” au fost depistate, din nou, substanțe explozibile. Informația a fost confirmată pentru AGORA de serviciul de presă al IGSU, Daria Neceaeva, scrie Agora.md

„Apelul la serviciul 112 a parvenit în jurul ore 10:30. Este vorba despre faptul că în incinta „Moldova-film” au fost găsite, din nou, substanțe expozibile. La fața locului s-au deplasat pompierii și se așteptă poliția să vină la fața locului pentru a stabili mai multe detalii”, ne-a comunicat Daria Neceaeva. 

AGORA menționează că ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, a declarat anterior, în cadrul unei emisiuni televizate, că în incinta „Moldova-Film” au fost depistate peste 700 de kilograme de explozibil.

„A fost evitată o catastrofă într-un perimetru în care se aflau case de locuit cu multe etaje. S-a cunoscut despre acest lucru la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) și am decis să chem Procuratura, care trebuie să afle de ce se aflua peste 700 de kg de explozibil, muniții care, potrivit experților de la bombteh, însemnau 60-70 de kg de trotil”, a spus Andrei Năstase acum patru zile. 

 Potrivit serviciului de presă al IGSU, substanțele depistate astăzi sunt de același tip ca cele descoperite anterior. 

Sursa:Agora

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău