SUA | „Unul dintre cele mai dificile cazuri” pentru anchetatori, o camionetă s-a ciocnit cu un grup de motocicliști și a lăsat în urmă șapte morți

  • 23 Iunie 2019 14:54
SUA | „Unul dintre cele mai dificile cazuri” pentru anchetatori, o camionetă s-a ciocnit cu un grup de motocicliști și a lăsat în urmă șapte morți

Anchetatorii din statul american New Hampshire s-au confruntat cu ''unul dintre cele mai dificile cazuri'' din carieră după ce o camionetă a intrat în coliziune frontală cu un grup de motocicliști provocând decesul a șapte persoane și rănirea altor trei, au indicat sâmbătă autoritățile, citate de Reuters.

Șoferul camionetei a supraviețuit și a fost identificat, însă nu a fost arestat. Autovehiculul pe care acesta îl conducea, dotat cu remorcă, a lovit vineri seară un grup format din cel puțin zece motocicliști, majoritatea membri ai unui club de veterani din marina militară. Accidentul a avut loc la ora locală 18:30 (22:30 GMT), pe o autostradă din apropierea Pădurii Naționale White Mountain.

Evenimentul "este descris de anchetatorii noștri drept una dintre cele mai dificile anchete cu care s-au confruntat. Majoritatea anchetatorilor mei experimentați au fost acolo noaptea trecută și au declarat că niciodată nu au văzut o asemenea tragedie", a declarat colonelul de poliție din New Hampshire Chris Wagner în cadrul unei conferințe de presă organizate sâmbătă.

Autoritățile au indicat că motocicliștii erau asociați clubului Jarheads Motorcycle Club, format din veterani din marina militară americană și membri de familie.

Grupul participase la o întrunire regională organizată în Rollinsford, la circa 160 de kilometri de locul accidentului.

Doi dintre răniți au fost transportați la spital cu ambulanțele și au fost deja externați. O a treia persoană rănită a fost transportată la spital pe calea aerului și se află în continuare sub supraveghere medicală, a precizat Wagner.

Șoferul camionetei este un bărbat în vârstă de 23 de ani, angajat al Westfield Transportation din Springfield, Massachusetts, care, la momentul producerii accidentului, conducea o mașină a companiei, dotată cu remorcă.

sursa: AGERPRES

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău