SUA: Un hotel în construcție s-a prăbușit la New Orelans, un mort și trei dispăruți

  • 13 Octombrie 2019 08:35
SUA: Un hotel în construcție s-a prăbușit la New Orelans, un mort și trei dispăruți

O persoană și-a pierdut viața și alte trei sunt date dispărute după prăbușirea sâmbătă a unui hotel în construcție în centrul orașului New Orleans (statul Louisiana), au anunțat autoritățile americane, citate de AFP, preluat de Agerpres.

Echipele de salvare au acordat asistență altor 19 persoane, potrivit șefei serviciilor de urgență din New Orleans, Emily Nichols.

Una dintre acestea a refuzat internarea, dar celelalte 18 au fost spitalizate și se află în stare stabilă, a explicat ea.

"Deocamdată, trei persoane sunt date dispărute și un mort a fost confirmat", a declarat presei șeful pompierilor din acest oraș din sudul Statelor Unite, Timothy McConnell.

Partea din clădire care se ridica de la etajul șase la etajul opt s-a prăbușit, a adăugat el, subliniind că situația este "în continuare foarte periculoasă" cu un "imobil instabil".

Pe fotografiile publicate online de pompieri, se observă partea superioară a clădirii prăbușită.

Hotelul este situat la intrarea în "French Quarter", cartier turistic foarte vizitat în centrul orașului New Orleans.

Hard Rock Hotel s-a prăbușit parțial la primele ore ale dimineții de sâmbătă și pompierii au dispus evacuarea unor clădiri din imediata vecinătate a acestuia, potrivit AFP.

 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău