SUA: Trump a numit un nou director de campanie, cu mai puțin de patru luni înainte de alegerile prezidențiale

  • 16 Iulie 2020 08:35
SUA: Trump a numit un nou director de campanie, cu mai puțin de patru luni înainte de alegerile prezidențiale

Președintele SUA Donald Trump a anunțat numirea unui nou director de campanie, Bill Stepien, înlocuindu-l pe Brad Parscale, schimbare ce survine în timp ce liderul de la Casa Albă se confruntă cu un declin în sondaje în fața rivalului său democrat Joe Biden, cu mai puțin de patru luni până la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie, relatează Reuters și AFP, preluat de Agerpres.

Trump a scris pe conturile sale de Facebook și Twitter că îl va înlocui pe directorul de campanie Brad Parscale, care va rămâne totuși consilier și responsabil cu strategia digitală, cu Bill Stepien, care a fost adjunct al directorului de campanie.

''Amândoi au fost puternic implicați în victoria noastră istorică din 2016, iar eu aștept cu nerăbdare să avem o a doua victorie mare și foarte importantă împreună'', a spus Trump. ''Aceasta ar trebui să fie mult mai ușor deoarece suntem în creștere rapidă în sondaje, economia se redresează, vaccinuri și medicamente vor fi în curând și americanii doresc străzi și comunități sigure!'', a scris de asemenea președintele Trump.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:58 %
Vint:1,03 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău