SUA: Președintele american Joe Biden a jucat golf pentru prima oară de la preluarea mandatului

  • 18 Aprilie 2021 10:43
SUA: Președintele american Joe Biden a jucat golf pentru prima oară de la preluarea mandatului

Președintele american Joe Biden și-a oferit sâmbătă o partidă de golf în orașul său, Wilmington, prima de la preluarea mandatului de președinte, transmite AFP, preluat de Agerpres.

Vizita președintelui SUA la Wilmington Country Club nu a fost anunțată și i-a surprins pe mulți jucători. Mulți dintre aceștia și-au scos telefoanele mobile pentru a imortaliza acest moment.

Jurnaliștii care îl însoțesc pe președinte în toate deplasările sale nu l-au văzut jucând, dar l-au putut observa deplasându-se pe traseu într-o procesiune de mașinuțe electrice.

Președintele Biden a jucat golf cu Ron Olivere, socrul fiului său decedat, Beau Biden, precum și cu unul din consilierii săi, Steve Ricchetti, a precizat Casa Albă.

Președintele septuagenar este relativ discret cu privire la calitățile sale de jucător de golf, spre deosebire de Donald Trump, care juca regulat la sfârșit de săptămână, uneori cu vedete precum Tiger Woods. Specialiștii cred însă că nivelul actualului președinte este unul excelent.

Acest moment de relaxare marchează una din cele mai aglomerate săptămâni de la instalarea sa la Casa Albă, săptămână în timpul căreia a impus sancțiuni severe Rusieis-a întâlnit cu premierul japonez la Casa Albă și s-a confruntat ulterior cu o controversă după ce a dat înapoi în privința refugiaților.

Golful reprezintă de zeci de ani o tradiție prezidențială în Statele Unite. Donald Trump a jucat golf de nu mai puțin de 300 de ori în timpul mandatului său de patru ani, de două ori mai mult decât predecesorul său, Barack Obama.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău