SUA - Operațiunile de căutare a actriței Naya Rivera, reluate duminică

  • 12 Iulie 2020 18:18
SUA - Operațiunile de căutare a actriței Naya Rivera, reluate duminică

Echipele de căutare nu au reușit sâmbătă să găsească trupul actriței americane Naya Rivera, cunoscută din serialul ''Glee'', despre care autoritățile suspectează că s-a înecat miercuri în timp ce se afla într-o barcă alături de fiul său, pe lacul Piru din comitatul Ventura, situat în statul California, informează agenția DPA, preluat de Agerpres.

Biroul Șerifului din Ventura a anunțat într-un mesaj publicat pe Twitter că operațiunile de căutare urmează să fie reluate duminică dimineață.

Scufundători, elicoptere, drone și câini special antrenați au fost folosiți în cele patru zile de căutare a actriței Naya Rivera. De asemenea, autoritățile au precizat sâmbătă că au utilizat sonare, însă vizibilitatea în apele lacului a fost redusă.

Adâncimea lacului Piru variază între 3 și 27 de metri.

Rivera, în vârstă de 33 de ani, a fost dată dispărută miercuri după-amiază după ce fiul ei de 4 ani a fost găsit singur pe lac într-o barcă închiriată.

Înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere, date publicității de Biroul Șerifului din Ventura, o prezintă pe actriță urcându-se miercuri împreună cu fiul său într-o barcă închiriată cu care au plecat pe lac în jurul orei locale 13:00.

Reprezentanții Biroului Șerifului au precizat că băiatul a fost găsit dormind în barcă, îmbrăcat cu vesta de salvare. Ei au aflat ulterior că Rivera și fiul ei au înotat împreună în lac, iar el a reușit să revină în barcă, însă nu și actrița.

"Presupunem că a avut loc un accident și s-ar fi înecat în lac", a declarat joi adjunctul șerifului, Chris Dyer, în timpul unei conferințe de presă, adăugând că nu există indicii că s-ar fi întâmplat altceva în afară de un tragic accident.

Naya Rivera a interpretat timp de șase ani rolul majoretei Santana Lopez din serialul "Glee", care i-a adus numeroase premii și nominalizări. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău