SUA au lansat un site pe tema combaterii agresiunii din Ucraina: Rusia este direct responsabilă, spun americanii

  • 23 Februarie 2019 12:12
SUA au lansat un site pe tema combaterii agresiunii din Ucraina: Rusia este direct responsabilă, spun americanii

Reprezentantul special al Departamentului de Stat al SUA pentru Ucraina, Kurt Volker, a anunțat lansarea unui site pentru combaterea agresiunii rusești în Ucraina, scrie Evropeiska Pravda.

"Prezentăm noul nostru site - Countering Russia's Aggression in Ukraine. Este o încercare inovatoare de a folosi statistici, hărți și imagini realizate prin satelit pentru a detalia consecințele agresiunii rusești în Ucraina", a scris Volker pe contul său de Twitter.

Site-ul conține o cronologie a evenimentelor care au avut loc în Ucraina în ultimii cinci ani - de la anexarea Crimeii de către Rusia și începutul războiului în Donbas, până la capturarea de către ruși a unor nave ucrainene în Marea Neagră, în noiembrie 2018.

"Rusia este direct responsabilă pentru durerea și suferința din Ucraina", este mesajul care deschide pagina de Internet.

Mai multe informații despre acest site și despre agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei pot fi obținute accesând următorul link: https://dos-cso.maps.arcgis.com/apps/Cascade/index.html?appid=8dad6c865bed491ead3190c7ffb2fafe

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău