SUA | A fost descoperit al 11-lea pachet suspect. Cui îi era destinat

  • 26 Octombrie 2018 16:24
SUA | A fost descoperit al 11-lea pachet suspect. Cui îi era destinat

Un nou pachet suspect a fost descoperit vineri în SUA, destinatarul fiind senatorul democrat de Florida Cory Booker, au relatat posturile de televiziune CNN și MSNBC, citate de Reuters, potrivit Agerpres.

De asemenea, CNN a relatat că poliția din New York investighează un pachet suspect găsit la un birou poștal din metropola americană.

Pachetul trimis către senatorul Cory Booker este al 11-lea dintr-o serie de cazuri în care dispozitive explozive au fost trimise, începând de marți, către foști sau actuali demnitari americani din Partidul Democrat, precum fostul președinte Barack Obama, fostul vicepreședinte Joe Biden și fostul secretar de stat Hillary Clinton, dar și către biroul din New York al canalului de televiziune CNN și către restaurantul din New York al actorului american Robert De Niro.

Robert De Niro, unul dintre cei mai cunoscuți actori americani, l-a criticat public pe Donald Trump în timpul unei ceremonii de premiere în iunie la New York, când l-a insultat pe scenă pe președintele american.

Trump i-a răspuns, numindu-l pe actorul în vârstă de 75 de ani 'un individ cu un IQ foarte mic'. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău