STUDII ÎN ROMÂNIA. Radio Chișinău și FTB vine în sprijinul viitorilor elevi și studenți care vor să își facă studiile în România. Operatori de telefonie mobilă pentru studenți și elevi

  • 07 Septembrie 2022 17:15
STUDII ÎN ROMÂNIA. Radio Chișinău și FTB vine în sprijinul viitorilor elevi și studenți care vor să își facă studiile în România. Operatori de telefonie mobilă pentru studenți și elevi

Radio Chișinău continuă să vină în sprijinul viitorilor elevi și studenți care vor să își facă studiile în România, în colaborare cu Federația Tinerilor Basarabeni. Vă informăm care sunt cei mai utilizați operatori de telefonie mobilă.

Cei mai utilizați operatori de telefonie mobilă de către elevi și studenți sunt Orange și Vodafone. De obicei, pentru Orange Prepay și Vodafone Prepay trebuie să activați opțiuni, care conțin un anumit pachet de servicii.

Mărimea pachetului și conținutul acestuia privind serviciile, depinde de opțiunea pe care o activați. Pentru Orange Prepay, cea mai utilizată opțiune este opțiunea cu minute de 5 euro. La activarea opțiunii de 5 euro, se primește pe lângă serviciile incluse și 50 GB bonus. Pentru Vodafone Prepay, la fel, cea mai utilizată opțiune e oferta de 5 euro.

Un avantaj al Vodafone Prepay constă în faptul că la oferte mai mari de 5 euro, acestea au incluse și minute cu Republica Moldova (care pot fi utilizate pentru a vorbi cu bunicii care nu au conexiune la internet și/sau smartphone-uri). Atât Vodafone Prepay, cât și Orange Prepay au diverse promoții prin intermediul cărora puteți să beneficiați de minute, GB, SMS-uri adiționale serviciilor incluse în opțiunile activate. Un alt operator care a câștigat popularitate printre rândurile elevilor și studenților este DIGI Mobil. La ei, cele mai populare opțiuni sunt Abonamentele de 2 euro și 3 euro.

Mai este și operatorul de telefonie Telekom (cel mai puțin răspândit printre rândurile elevilor și ale studenților). Recomandarea noastră e să evitați, cel puțin în primul an de studii, procurarea abonamentelor de telefonie mobilă la Orange, Vodafone, Telekom. Întrucât sunteți într-un mediu nou, e mai bine să vă acomodați, să stabiliți relații și în funcție de necesitățile voastre ulterioare să decideți dacă e mai bine să rămâneți la Prepay sau să treceți la abonament.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău